Mina sinnen ljuger inte (berättelse)

Så du gillar tjejer?

Sam stirrar ut genom fönstret och stör sig på läraren Kurts tråkiga berättar-röst. Hon känner sig lite generad över det som hände tidigare, den där underbart udda kyssen. Marre hade blivit rasande förstås och nu var det bara att vänta på hämnden.

På väg ut från klassrummet känner Sam en hand på sin axel och hon blir indragen på toaletten som råkar ha placeringen precis bredvid skrivsalen.
”Vad fan håller du på med egentligen? Det du gjorde mot Marre är sexuella trakasserier!”
Där står Marre och hennes gäng. Såklart, vilka annars? Marre med armarna i kors och de tuffa tjejerna och killarna tittar äcklat på Sam.
”Så du gillar tjejer?” flinar en av grabbarna i klungan. Det kala huvudet är svettigt och de illa sittande kläderna skriker unket.
”Var är det med det då?” svarar Sam nonchalant och blänger på högen framför henne.
”Jävla äckel” konstaterar en mörkhårig fräknig tjej med kaxig uppsyn, och så är hela slagsmålet igång på grund av förlegade åsikter. Denna gången vinner faktiskt inte Sam. Hon brukar ha en bra chans, hon kan slåss, men nu vinner skolans förelegade bråkstakar. Blodig sätter hon sig på toalettsitsen och ber en stilla bön att nästa dag ska bli mindre smärtsam.

När skoldagen är slut har blodet torkat och värken lagt sig. Medan Sam väntar på bussen till stan hör hon steg bakom sig. Med instinkter som ett hotat djur vänder hon sig om.
”Hur mår du?”
Frågan kommer från Marre.
”Vad fan tror du, köttskalle?” ryter Sam irriterat.
Det är ju Marres fel att hon förlorade. Hon behövde väl inte dragit dit hela sitt gäng för att spöa upp henne och sedan sparkat på henne när hon redan låg ner. Och i ett toalettbås till råga på allt.
”Antar att du inte mår prima?” svarar Marre och flinar.
”Du mår bra nu när du klått upp mig va?”
”Äh… Ska du också mot stan?”
Marre tittar på tidtabellen och riktar den specifika frågan till Sam.
”För isåfall får du stå ut med åsynen av mig lite till”.

Nästa kapitel>>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *