Journal

Att orka med allt

Dagens skrivutmaning: ”What can I do today in order to make my goals easier?”
Writing prompt from www.journey.cloud

_

Jag kan definitivt jobba hårdare med mig själv och med mina utbildning. Jag är trött, men det borde inte stoppa mig så mycket. Jag skulle vilja vara en flitigare student. Jobba hårt och nå mina mål. Men det är svårt när man har psykisk ohälsa. Det handlar liksom inte om att vara lat. För jag ser inte mig själv som en lat person. Bara en oehört trött person.

Mentalt trött liksom. Jag orkar inte lika mycket som de flesta andra utan psykisk ohälsa eller funktionsnedsättningar.

Men jag gör faktiskt alltid mitt bästa. Det kan man inte säga något annat om. Jag har kämpat hela livet, och som självklart är; hälsan kommer först. Kanske jag borde tänka mer på min hälsa? Kanske mitt ultimata mål borde vara mitt eget välmående och inte hur väl jag presterar?

Jag vill bara må bra. Så pass bra att jag orkar allt jag vill orka.

Men jag har mina mål och drömmar, det är i alla fall steg ett. Jag har inte alltid haft mål och drömmar. Jag ville aldrig tänka på framtiden innan. Okej, det är fortfarande svårt att tänka på framtiden, men jag försöker ha mål att sträva efter så jag har nåt att kämpa för. Det är allt jag kan göra för nuet. Kämpa för att orka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *