Journal

Inspiration

Dagens skrivutmaning: ”What inspires you?”
Writing prompts from www.journey.cloud

_

Saker som inspirerar mig är drömmar, människor, djur, orakelkort, kristaller, tarotkort, magi, serieteckning… Jag har alltid vart en drömmare, alltid varit kreativ.

Jag får som bäst inspiration när jag gör eller säger oväntade saker. Jag är verkligen ingen spontan person, tvärtom, men då och då säger eller gör jag något oväntat. Och det kan va grunden för en helt ny berättelse, eller en helt ny tavla. Eller en ny låt jag börjar komponera.

Andlighet är också något jag inspireras av. Jag har alltid trott på något högre. Naturreligion som Wicca, eller livsfilosofier inom Buddhism är saker som inspirerar mig mycket. Både i mina egna skriverier och i mitt sätt att leva.

Jag blir glad av myter, legender och magi i vardagen. Jag blir nyfiken på det okända och outforskade.

Saker blir inte alltid som man tänker, men när man är kreativ kan man i alla fall få ut virrvarret ur sitt huvud. Det är riktig inspiration!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *