Journal

Skrivandets fascination

Dagens skrivutmaning: ”Do you consider yourself to be a creative person? Why or why not?”
Writing prompt from www.journey.cloud

_

Jag anser mig själv vara en väldigt kreativ person. Just nu sitter jag på biblioteket och skriver och studerar. Men mest skriver. Jag har även min bok på gång nu, ”Parallellt Universum”. Det känns superbra att skapa en bok igen och få ut mina texter för världen att se.

Jag är absolut inget proffs, men vad gör det?

Jag har skrivit på del 2, kapitel 17 i ”Mina sinnen ljuger inte” för tillfället. Skrivit början på scen nummer två. Det är mycket som ska göras för att en berättelse ska fungera. Jag funderar och reflekterar mycket, för det är en del av skrivprocessen. 

Hur mina karaktärer hade reagerat i situationer som uppstår i verkliga livet är något jag ofta funderar på. Om något händer i mitt liv, hur skulle Samantha ha reagerat om det vart hon? Eller rentav Krusberth hahahaha.

Det är spännande när man har ett helt bibliotek av karaktärer. Då kan man sätta dem i alla möjliga situationer och experimentera med tankar, känslor och intressen som de har.

Det är varför jag är kreativ och sååå fascinerad över att skriva.

Min bok ”Parallellt Universum”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *